Benutzer-Werkzeuge

Webseiten-Werkzeuge


en:aktuell:karfreitag

Unterschiede

Hier werden die Unterschiede zwischen zwei Versionen angezeigt.

Link zu dieser Vergleichsansicht

Beide Seiten der vorigen RevisionVorhergehende Überarbeitung
Nächste Überarbeitung
Vorhergehende Überarbeitung
en:aktuell:karfreitag [2020/04/07 19:30] cornelia.elseneren:aktuell:karfreitag [2024/02/15 13:29] (aktuell) – Externe Bearbeitung 127.0.0.1
Zeile 1: Zeile 1:
-{{ :en:headlines:good-friday.png?nolink&350 |Good Friday in Guggital}}+{{ :bilder:ostern:karfreitag.png?nolink&600 |Karfreitag im Guggital}}
  
-=== Good Friday, April 10, 2020 Takeaway / Deliveryservice === 
  
-**We are happy to spoil you at home with a special fish dish**+{{ :bilder:ostern:osterbild.jpg?direct&655|Ostern im Guggital}}
  
-{{:bilder:ostern:dorade_c_marco_verch_48680403001_09a7929d00_o.jpg?600|Dorade, Fotograf Marco Verch, Bildrechte: https://creativecommons.org/licenses/by/2.0/, April 6, 2020}} 
  
-Sea bream fillet fried with lime hollandaise +\\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\ \\  
-grilled green asparagus and spring potatoes \\ +{{ :bilder:ostern:karfreutagmenu.png?nolink&600 |Karfreitag im Guggital}} 
-Deliver sFr. 33.00 Takeaway sFr. 31.00\\ +<WRAP centeralign>====== Friday, 15 April 2022 ====== 
-[[en:aktuell:takeaway|More about Guggital's takeaway / delivery service.]]+</WRAP> 
 +<WRAP centeralign>  
 +Celery sticks with fried herb oyster mushrooms\\  
 +Fava beans and radish \\ \\ 
 +Parsley soup\\ 
 +with spring onions\\ \\ 
 +//Main course of your choice:// \\ \\  
 +Roast monkfish medallions\\ 
 +Blue potatoes\\ 
 +Baby carrots \\ \\ 
 +Fillet of sole fried in butter\\ 
 +New potatoes\\ 
 +Spring spinach \\ \\ 
 +Homemade saffron pappardelle\\ 
 +with green asparagus tips\ 
 +and cherry tomatoes\\ \\ 
 +Rhubarb in variation\\ \\ 
 +//Menu main course fish sFr. 86.00\\ 
 +Menu main course Pappardelle sFr69.00// 
 +===== We look forward to seeing you and your guests =====
  
-==== We look forward to your order! ==== 
  
-{{ :de:aktuell:ostereier.png?nolink&600 |Ostern Guggital}} +</WRAP> 
-====== 4 wines in a special offer for your Good Friday or Easter order ====== +{{ :bilder:ostern:ostereier-gelb.png?nolink&300 |Ostereier Guggital}} 
- +----
- +
-<columns 100% 25% 55% 10% 10%> +
-{{:de:aktuell:img_0022.jpg?150 |Wine Special Good Friday}} +
-<newcolumn> +
-\\ +
-**Good Friday special wine campaign** \\ +
-\\ +
-**Sohm & Kracher**, Grüner Veltliner, Niederösterreich, 2018   \\ +
-**Les Pyramides**, Réserve de Salquenen, Suisse, Pinot Noir, 2015  \\ +
-<newcolumn> +
-\\ +
-**Lieferung** +
-\\ +
-\\ +
-sFr. 26.00\\ +
-\\ +
-sFr. 28.00\\ +
-<newcolumn> +
-\\ +
-**Takeaway**\\ +
-\\ +
-sFr. 25.00\\ +
-\\ +
-sFr. 27.00 +
-</columns>+
  
 +[[en:aktuell:ostern|{{ :bilder:ostern:ostermenu.png?nolink&400 |Ostermenu}}]]
 +<WRAP centeralign>====== Easter Sunday, 17 April and Easter Monday, 18 April ======
 +</WRAP>
 +<WRAP centeralign>**We will be happy to spoil you with a fine Easter menu (for lunch and dinner)! **
 +</WRAP>
 ---- ----
-<columns 100% 25% 55% 10% 10%> +[[en:aktuell:osterbrunch|{{ :bilder:ostern:osterbrunch.png?nolink&450 |Osterbrunch}}]] 
-{{:de:aktuell:img_0019.jpg?150 |Wine Special Easter}} +<WRAP centeralign>====== Easter Sunday, 17 April and Easter Monday, 18 April ====== 
-<newcolumn> +**from 15 personsonly with advance reservation** </WRAP>
-\\ +
-**Wine special Easter Easter and Easter Monday** \\ +
-\\ +
-**Gavi**Batasiolo, Weisswein La Morra - Italien, 2017\\ +
-**Marchese Antinori**Tenuta Tignanello, Chianti Classico, DOCG, Riserva 2015\\ +
-<newcolumn> +
-\\ +
-**Lieferung** +
-\\ +
-\\ +
-sFr. 18.00\\ +
-\\ +
-sFr. 37.00\\ +
-<newcolumn> +
-\\ +
-**Takeaway**\\ +
-\\ +
-sFr. 17.00\\ +
-\\ +
-sFr. 36.00 +
-</columns> +
----- +
-==== Wines are delivered at drinking temperature! ==== +
- +
-{{ :de:aktuell:ostereier.png?nolink&600 |Ostern Guggital}}+
 ---- ----
 +{{ :bilder:ostern:ostereier-gelb.png?nolink&300 |Ostereier Guggital}}

en/aktuell/karfreitag.1586287804.txt.gz · Zuletzt geändert: 2024/02/15 13:18 (Externe Bearbeitung)